nie wiem dlaczego ale bardzo mi przypomina rodzimą pięcetke
[O2] Milotec-końcówka tłumika wasze opinie i uwagi.
Zwiń
X
-
[O2] Milotec-końcówka tłumika wasze opinie i uwagi.
Witam.
Zaznaczę że jestem tu nowy i proszę o łagodne traktowanieMam do wszystkich tu obecnych takie pytania. Chciałbym sobie założyć taka końcówkę:
Speciálka na autodoplňky od roku 1999. Vše pro Vaše auto. Odborně poradíme a pomůžeme s výběrem. E-shop na autodoplňky Ostrava. Specializovaný obchod s kompletním sortimentem doplňků na auta. 20 let zkušeností.
przeglądając instrukcję montażu zauważyłem ze trzeba skrócić rury które aktualnie stanowią końcówkę tłumika... I właśnie ten zabieg mnie martwi. Czy ktoś już takowe końcówki zakładał? I czy faktycznie trzeba te rury obcinać nie dałoby sie np. wsunąć jedno na drugie? Jeśli już koniecznie trzeba te rury ciąć to czy jest to trudne i czy można to zrobić samemu? No i jeszcze jedno bardzo ważne pytanie... Mianowicie czy mogą sie do tego przyczepić bo samochod nadal jest na gwarancji. Strasznie chciałbym sobie taką końcówkę założyć gdyż znacznie poprawiło to wygląd samochodu zwłaszcza mojej czarnej perły. Żeby nie zakładać nowego tematu spytam jeszcze czy może ktoś sie zetknął z takimi akcesoriami:
Speciálka na autodoplňky od roku 1999. Vše pro Vaše auto. Odborně poradíme a pomůžeme s výběrem. E-shop na autodoplňky Ostrava. Specializovaný obchod s kompletním sortimentem doplňků na auta. 20 let zkušeností.
Do tych akcesoriów zadaję podobne pytania. Czy montaż jest trudny czy ktoś już takowe posiada i może powiedzieć jak sie sprawują, i jak według Was będą pasowały to beżowej tapicerki bo na zdjęciach są pokazane tylko na czarnych dywanikach? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Pozdrawiam
-
-
Zamieszczone przez zajcu_89Witam.
Zaznaczę że jestem tu nowy i proszę o łagodne traktowanie Mam do wszystkich tu obecnych takie pytania. Chciałbym sobie założyć taka końcówkę:
http://www.milotec.pl/ind...l_foto=233&xf=1Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zajcu_89dałoby sie np. wsunąć jedno na drugie?
Mase ludkow od nas z forum ma podobne koncowki w OI i nie narzekaja wiec raczej i tu problemow nie powinno bycBouli
Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Boulizajcu_89 napisał/a:
dałoby sie np. wsunąć jedno na drugie?
z tego co sie orentuje to w OII sa zakrzywione koncowki z reszta tak jak w OI wiec ciezko byloby je wsunac jedne na drugie
Mase ludkow od nas z forum ma podobne koncowki w OI i nie narzekaja wiec raczej i tu problemow nie powinno byc
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zajcu_89U mnie końcówki są proste fabrycznie tylko są ścięte po ukosie czyli tak chcąc to pokazać to mniej więcej tak _/ patrząc z boku. Wiec dało by sie wsunąć jeśli byłyby ciut większe.:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz
-
-
zajcu_89 napisał/a:
U mnie końcówki są proste fabrycznie tylko są ścięte po ukosie czyli tak chcąc to pokazać to mniej więcej tak _/ patrząc z boku. Wiec dało by sie wsunąć jeśli byłyby ciut większe.
ja nie miałem z tym problemu bo użyłem szlifierki kontowej. Nie ma problemu wtedy z zagięciami
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WIELKIBONGOA ja znalazłem "cóś" takiego
http://www.allegro.pl/ite...sla_nowosc.html
Komentarz
-
Komentarz